vineri, 15 octombrie 2010

Top 5 economic bacauan (8 - 14 octombrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Agricola Bacau - Pentru obtinerea premiului Golden Award for Excelense in competitia Romanian PR Award 2010, in care a inscris campania promotionala pentru lansarea brandului „Puiul Antistres”, realizata impreuna cu agentia Rogalski Grigoriu PR.
2. BRD-GSG - Pentru donatia in valoare de 25.000 de euro pentru ajutorarea sinistratielor din localitatile afectate de inundatiile din acesta vara, intre care si comuna Saucesti.
3. Banca Romaneasca - Sucursala Bacau - Pentru aniversarea a zece ani de la deschiderea Sucursalei Bacau. Banca mai are, in judet, sucursalele Siret si Onesti.
4. Interactiv Ro Consult Bacau - Pentru finalizarea proiectului „O cariera de succes – un stil de viata”, finantat din fonduri europene, de care au beneficiat peste 700 de persoane din judetele Regiunii Nord-Est.
5. Municipiul Bacau - Pentru gazduirea simpozionului international „Utilizarea fondurilor europene in dezvoltarea unei vieti sanatoase”, finantat prin Programul Urbact II, in care este inscris si Municipiul Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu