joi, 6 mai 2021

HS Baco Panels sponsorizează Liceul Tehnologic Dărmănești

Liceul Tehnologic din Dărmănești a primit o sponsorizare din partea fabricii HS Baco Panels din Comănești (parte a HS Timber Group) pentru placarea pereților coridoarelor și pavoazarea sălilor de clasă.

Fabrica de panel din Comănești este unul dintre colaboratorii mai vechi ai acestui liceu, iar elevii de la școala profesională (profilul mecanic) au beneficiat de stagii de practică plătite în secțiile fabricii și de posibilitatea angajării după terminarea studiilor.

„Compania cu sediul în Comănești – spune Maria Asandei, profesoară la liceul din Dărmănești - ne-a sprijinit considerabil în ultimii doi ani. Deși trăim vremuri imprevizibile, liceul continuă să dezvolte permanent parteneriate și să implementeze proiecte pentru îmbunătățirea calității actului didactic și a dotărilor instituției. Urmărim astfel să ne punem amprenta în mod pozitiv asupra experienței pe care elevii o au la noi și să le deschidem orizonturile către alegeri potrivite pentru ei în cariera pe care o vor urma. Mulțumim domnului primar Constantin Toma pentru sprijinul logistic și financiar și pentru implicarea constantă, dar și HS Baco Panels și domnului director Alexandru Agache pentru oportunitățile oferite elevilor și pentru contribuția consistentă adusă la îmbunătățirea bazei noastre materiale!”


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu