miercuri, 23 septembrie 2020

Alimentarea cu gaze va fi oprită joi pe o stradă din Onești

Compania Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 24 septembrie, începând cu ora 8,00, pentru consumatorii de pe str. Parcului din municipiul Onești.

Măsura este luată pentru lucrări specifice la sistemul de distribuție. Reluarea alimentării se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii trebuie să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

„Regretăm disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări” – transmit oficialii companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu