vineri, 29 mai 2020

Chimcomplex spune „Mulțumesc!” de Ziua Internațională a Chimistului


„Ziua Internațională a Chimistului” este sărbătorită, în acest an duminică, 31 mai, dar în compania Chimcomplex, cu întreprinderi la Borzești și la Râmnicu Vâlcea marchează deja evenimentul prin campania „Mulțumesc!”, dedicată salariaților care i-au inspirat, i-au informat și i-au susținut pe colegii lor.

Campania „Mulțumesc!” a început pe 27 mai și se va finaliza pe 5 iunie cu desemnarea câștigătorilor, câte trei din fiecare unitate.
Cele 3 categorii de premiere sunt „Colegul/colega care mă înveselește mereu”, „Colegul/colega care mă inspiră” și „Colegul/Colega care mă avertizează întotdeauna când fac ceva nesigur”. Premiile – spune Georgiana Stavarache, directoarea de comunicare de la Chimcomplex – vor fi acordate la primul eveniment organizat de companie în luna iunie. „Colegii care vor primi cele mai multe nominalizări – a precizat Georgiana Stavarache - vor fi declarați câștigători și vor primi trofee și
Chimcomplex Borzești
diplome «Mulțumesc!», dar și cadouri surpriză și, evident, aplauze la scenă deschisă. Îi premiem pe cei care au inspirat, au informat și au susținut echipele noastre zi de zi prin umor, prin compasiune și prin cunoștințele lor”.
Ziua Chimistului este o sărbătoare profesională care promovează înțelegerea și aprecierea generală asupra rolului pe care chimia îl joacă în viața noastră de zi cu zi. „Lumea actuală fără chimie este imposibil de imaginat. Această zi specială este un tribut adus tuturor celor care și-au conectat viața cu industria chimică” - a mai spus directoarea de comunicare de la Chimcomplex, compania care vrea să repună industria chimică din România pe locul ocupat altădată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu