marți, 14 aprilie 2020

Măști și mănuși chirurgicale donate Spitalului Județean de Lions Club Moldova


Membrii Lions Club Moldova Bacău au donat, marți, 14 aprilie, 1.500 de măști chirurgicale și 3.000 de perechi de mănuși de protecție personalului medical din Spitalul Județean de Urgență care se ocupă de tratarea bolnavilor infectați de Sars-Cov-2. Materialele donate au fost achiziționate din fondurile financiare ale membrilor clubului și au fost predate Secției boli infecțioase adulți și Unității de Primiri Urgențe ale spitalului.
„Am făcut această donație în spirit umanitar, dar și în spiritul colaborării pe care clubul nostru o are cu Spitalul județean, care ne ajută cu medici și asistenți medicali atunci când organizăm, anual, tradiționala Tabără pentru copii imunitaro-deficienți – ne-a declarat președintele în exercițiu al Lions Club Moldova, Ovidiu Marchiș. Mulțumim și domnului manager al spitalului, Adrian Popa, care ne-a facilitat accesul în unitate pentru a aduce aceste materiale”.
Deviza mișcării lionistice din toată lumea este „We Serve (Noi servim!” și vizează acțiuni dedicate comunităților și persoanelor aflate la un moment dat în situații mai dificile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu