miercuri, 8 aprilie 2020

Leroy Merlin a redeschis magazinul din Bacău


Retailerul Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața locală de bricolaj (DIY), dar primul din Europa, a redeschis toate magazinele sale din țară, inclusiv magazinul din Bacău. O excepție face, totuși, magazinul din Suceava, în condițiile infecției de coronavirus din zonă. Unitățile din rețea – a anunțat compania – sunt deschise în condiții de maximă siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cumpărători. „Am luat această decizie datorită numărului mare de solicitări, cât și pentru a asigura bunul mers al business-ului, păstrarea tuturor colegilor și a echipelor de lucru” – au precizat reprezentanții Leroy Merlin.
Programul de funcționare a magazinelor este între orele 8,00 și 18,00 și ridicare de comenzi prin sistemul „Rezervă și Ridică” până la 19,00.
Leroy Merlin a introdus și serviciul de comenzi telefonice cu ridicare din magazine. Serviciul Rezervă și Ridică rămâne disponibil. Produsele vor putea fi ridicate din magazinul ales după 4 ore de la plasarea și confirmarea comenzii telefonice. Plata produselor se face în magazin, de preferabil cu cardul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu