joi, 12 martie 2020

BNR amână toate evenimentele programate în luna martie

Agenția BNR din Bacău

Banca Națională a Românei (BNR) amână toate evenimentele cu public programate în luna martie, în contextul epidemiei de coronavirus, iar o parte dintre angajați vor intra în telemuncă. Măsura vizează și Agenția BNR din Bacău, care lucrează pentru județele Bacău și Vaslui.
Noțiunea de telemuncă a fost legiferată acum aproape doi ani și arată că un salariat poate folosi alt loc de muncă decât pe cel organizat de angajator, folosind tehnologia informației și comunicațiilor.
BNR și Autoritatea de Supraveghere Financiară urmau să organizeze, peste zece zile, inclusiv în Bacău, două evenimente dedicate educației financiare, în seria acțiunilor derulate în cadrul evenimentului internațional Global Money Week.
Global Money Week este organizat de OECD și este un eveniment prin care comunități întregi își unesc eforturile pentru a stimula o mai bună cunoaștere a mediului financiar, pentru înlăturarea politicilor financiare depășite și pentru a oferi tinerilor instrumentele și inspirația necesare pentru a-și modela propriul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu