luni, 28 octombrie 2019

Agricola investește în creșterea producției


  • investiția la Abatorul de păsări ajunge la 16 milioane de euro
  • alte cinci milioane de euro au dublat deja capacitatea de producție la Europrod

Abatorul de păsări Agricola
Grupul Agricola, din Bacău, investește 16 milioane de euro în Abatorul de păsări, pentru creșterea capacității de producției a acestuia cu 70%. Europrod, compania din grup care produce semipreparate din carne de pasăre a finalizat, deja, o investiție de cinci milioane de euro și a dublat capacitatea sa de producție.

Aceste investiții vor fi prezentate jurnaliștilor la jumătatea lunii noiembrie, când vor fi descrise și primele două proiecte de responsabilitate socială ale grupului. Primul proiect este „Gustul Viitorului” - lansat pentru a marca grija pentru comunitate prin susținerea tinerilor pasionați de bucătărie, dar limitați de resursele lor materiale. Cel de al doilea proiect este „Gustul care face bine” – lansat din nevoia unui echilibru alimentar pentru copiii internați în spital. Pentru acest proiect, cunoscutul Chef bucătar Cezar a început un workshop culinar, după care a fost dotată bucătăria secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Bacău și este în derulare amenajarea sălii de mese a acesteia.
Ziariștii vor vizita ferma Agricola din Pădurea Brad, unde cresc Puiul Fericit și Cocoșelul de Pădure - renumitele produse de brand ale Grupului Agricola Bacău.
În aceeași zi, Chef Cezar și ucenicii săi de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Bacău vor face o demonstrație culinară la Green Park.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu