vineri, 10 mai 2019

Program și în acest week-end la Centrul APIA Bacău

Centrul APIA Bacău

Centrul Județean Bacău al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și centrele sale locale vor lucra și pe 11 și 12 mai, în program normal.
Conform cu prevederile Ordinului ministrului Agriculturii nr. 69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plată la APIA se va încheia la 15 mai, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat.
Până la acest moment, la Centrul APIA din Bacău au fost depuse, în Campania de primire a Cererilor Unice de Plată din acest an, 15.468 de cereri.
Sprijinul financiar este finanțat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro, pe link-ul http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere