miercuri, 17 aprilie 2019

Laureații Concursului de încondeiat ouă de la Ghimeș


Expoziția-concurs de ouă încondeiate și Atelierul interactiv de încondeiat ouă, evenimente organizate și în acest an, în preajma Paștelui, la magazinul Degustarium al companiei Xilopal din Ghimeș-Făget și-a desemnat câștigătorii.
Premiile de popularitate au fost acordate încondeietorilor Monika Șarig (premiul I), Teodora Adomnicăi (premiul al doilea) și Eva Angela Bârsan (premiul al treilea). De asemenea, premiile pentru autenticitate au fost câștigate de Noemi Gyorgy (premiul I), Ana Olah (premiul al doilea) și Ana Antal  (premiul al treilea).
La manifestare au participat 86 de concurenți și au venit peste 400 de vizitatori, iar în ateliere au fost încondeiate 430 de ouă.
Evenimentul s-a bucurat și de un moment muzical artistic al trupei din Budapesta, Csangallo, care va susține două concerte, de Rusaliile Romano-Catolice, pe 8 iunie la Miercurea Ciuc, respectiv pe 9 iunie la Ghimes-Făget.
Și în acest an, tematica manifestării este „Motive ornamentale locale de pe Valea Ghimeșului” - ne-au informat frații Ramona și Damian Pal, organizatori ai concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu