vineri, 4 ianuarie 2019

Facturi mai mici cu 50% la E.ON Duo


  • reducerea se aplică în prima lună contractuală a fiecărui an pentru acest serviciu de la E.ON

Compania E.ON promite o reducere de 50% a facturii în prima lună contractuală a fiecărui an pentru pachetul E.ON Duo cu electricitate și gaze naturale pe același contract. Opțiunea pentru noul pachet contractual trebuie făcută până pe 31 ianuarie.

Principalul avantaj al produsului E.ON Duo – spun reprezentanții companiei -
este dat de prețul fix de furnizare la electricitate și gaze naturale pe toată perioada contractată, indiferent de fluctuațiile de preț de pe piața energiei. Totodată, pachetul include două servicii pe un singur contract, o singură factură și o plată unică, lună de lună. De asemenea, cei care aleg E.ON Duo beneficiază de suportul unui serviciu unic de relații clienți pentru situațiile legate de electricitate și gaz.
Clienții E.ON Duo primesc acces gratuit la o gamă diversificată de servicii: cont personal pe myline-eon.ro sau în aplicația E.ON Myline, factură electronică și MyCard E.ON pentru plăți în numerar fără factură. Totodată, clienții pot transmite autocitirea indexului contorului telefonic, online sau prin SMS, info sold SMS și pot afla oricând cât au de plată la E.ON. De asemenea, clienții pot accesa zeci de modalități de plată fără comision și beneficiază de suport telefonic, pe e-mail sau pe chat și de servicii în peste 50 de Centre Relații Clienți/magazine E.ON din țară.
Mai multe informații se pot obține pe siteul www.eon.ro și în toate magazinele E.ON.

Un comentariu: