marți, 13 noiembrie 2018

Centru sportiv cu numele lui Ilie Năstase în Slănic Moldova


Fotografie publicată pe site-ul Click.ro
Viitorul Centru de pregătire sportivă din stațiunea Slănic Moldova plănuit de administrația locală ar putea purta numele celebrului tenismen Ilie Năstase. Cel mai bun tenismen român din toate timpurile s-a aflat în week-end - ul trecut în stațiune cu noua sa prietenă, Ioana Simion, la deschiderea „Academiei de Înfrumusețare” de la Hotelul Coroana Moldovei.

„În discuția pe care am avut-o cu acest prilej- ne-a declarat primarul orașului Slănic Moldova, Gheorghe Baciu - domnul Năstase a promis că ne va susține pentru înființarea unui Centru de pregătire sportivă în zona noastră. Și a fost de acord ca acest Centru să poarte numele lui”.
Presa centrală „tabloidă” și paginile de socializare de pe internet au făcut mare caz de prezența cuplului Năstase-Simion la Slănic Moldova, pentru că ei au apărut fotografiați la un ospăț „tradițional” la Hotel Coroana Moldovei, unde primarul purta eșarfa tricoloră, ca și atunci când cunună civil pe cineva. „Ilie Năstase și frumoasa Ioana Simion s-au căsătorit civil la Slănic Moldova!” – ar fi scris cineva internet, dar care apoi și-a „editat” postarea și nu a mai scris de căsătorie. Cuplul Năstase-Simion a negat, ulterior, știrea, lucru pe care l-a făcut și primarul Gheorghe Baciu. „Eu eram acolo pentru evenimentul inaugurării în stațiunea noastră a unei Academii de Înfrumusețare, iar la astfel de evenimente port întotdeauna eșarfa tricoloră - a precizat primarul. Ar fi frumos ca Ilie Năstase să se căsătorească în Slănic Moldova. Și mi-aș dori ca aici să se căsătorească tot mai multe personalități”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu