marți, 27 noiembrie 2018

Miercuri se sistează alimentarea cu gaze naturale în Solonț


Alimentarea cu gaze naturale la consumatorii din comuna Solonţ (satele Cucuieți, Sărata și Solonț) va fi sistată miercuri, 28 noiembrie, de la ora 9,00. Furnizorul, Delgaz Grid, spune că măsura este luată în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale. Reluarea alimentării se va face treptat, cel mai probabil începând cu ora 16,00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).
„Delgaz Grid regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuției gazelor naturale și mulțumește consumatorilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări” – au precizat oficialii companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu