luni, 8 octombrie 2018

Enel Business Power Forum în Bacău


Firma Oameni și Companii și compania Enel România ajung joi, 18 octombrie, cu evenimentul Enel Business Power în Bacău. De la ora 17,00, reprezentanții instituțiilor publice, ai mediului de afaceri și ai asociațiilor patronale din județ sunt așteptați la reuniunea cu tema „Soluții de eficientizare a costurilor cu energia și modalități inovative de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor”, organizată la Hotel Dumbrava.
Printre temele abordate la întâlnirea moderată de jurnalistul Daniel Apostol se numără:
  • soluții de eficientizare a costurilor cu energia și a proceselor tehnologice de afaceri;
  • modalități inovative de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor;
  • soluții de management eficient al resurselor energetice: reducerea costurilor cu energia electrică, surse alternative de energie;
  • soluții de e-mobility;
  • ce înseamnă și ce beneficii aduc comunitățile business.
Prezent pe piața românească din anul 2005, Enel are operațiuni de furnizare și distribuție a energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile. Grupul Enel servește 2,8 milioane de clienți români prin rețeaua sa de furnizare și distribuție.
Oameni și Companii, care are sedii în Iași și București, este specializată în comunicare directă și relaționare cu grupuri de audiență premium. Firma proiectează și implementează programe care ajută organizațiile să comunice direct și să-și construiască relații puternice, pe termen lung, cu grupuri de audiență speciale. Compania a fost fondată în anul 2000 și are peste 500 de clienți serviți anual, 21 de experți în comunicare și 35 de platforme de comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu