luni, 9 iulie 2018

Au început reparațiile pe drumul Târgu Ocna – Slănic Moldova


Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași ne informează că au început lucrările pe DN 12B, Târgu Ocna - Slănic Moldova, drum pe care în urma ploilor abundente și a cutremurului de pământ din luna martie s-a activat o alunecare de teren având ca origine versantul din dreapta drumului.
Fenomenul natural din luna martie a produs tasarea platformei drumului pe circa 30 m, afectând banda stângă a drumului, și apariția unei multitudini de crăpături și fisuri în corpul și partea carosabilă a drumului.
„În sprijinul conducătorilor auto – spun specialiștii DRDP Iași -, a fost pusă la dispoziție varianta ocolitoare prin Gura Slănic (care se află în administrarea primăriei locale – Primăria Târgu Ocna – n.n.). Preocuparea DRDP Iași a constituit-o aducerea acesteia la parametri circulabili, având în vedere stadiul avansat de degradare în care se află”.
De asemenea, DRDP Iași a mai anunțat că între cele mai importante lucrări care vor fi efectuate de echipele sale în săptămâna 9-15 iulie se află și reparațiile pe suprafețe întinse pe DN 12A, km 55+600-56+800, din Ghimeș-Făget.
„Precizăm că lucrătorii noștri – a precizat DRDP Iași - vor începe lucrările de reparații dacă vremea va fi favorabilă. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu