duminică, 8 aprilie 2018

Valoarea bonului la extragerea Paștelui a Loteriei bonurilor fiscale


La extragerea specială de duminică, 8 aprilie, a Loteriei bonurilor fiscale dedicată sărbătorii pascale, au ieșit câștigătoare bonurile cu valoarea între 303 și 303,99 de lei, emise în ziua de 1 februarie 2017. Surprinzător, anul trecut, la extragerea de Paști, bonul câștigător a fost cel cu valoarea de 603 lei, emis pe 1 februarie 2017.
Fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100 va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 9 aprilie, timp de 30 de zile. Băcăuanii posesori ai bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, respectiv a Administrației Județene a Finanțelor Publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu