luni, 19 martie 2018

Pregătiri pentru Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani – ediția a treia


Centrul European pentru Strategii Durabile a lansat, joi, 15 martie, a treia ediție a Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani. Evenimentul este programat pentru 26 aprilie și a fost prezentat de mangerul proiectului, Niki Vrânceanu. Gala va prezenta nominalizări la categoriile „StartUp” și „Excelență sub 35 de ani”.

„Proiectul – a spus managerul său - a avut o dezvoltare firească în timp, iar Gala reprezintă un bun prilej de networking între tinerii antreprenori, reprezentanții comunității de afaceri și tinerii din societatea civilă. Ca și la edițiile precedente, Gala urmărește identificarea de antreprenori băcăuani sub 35 de ani, care să se fi remarcat în comunitate și pe care să-i prezinte comunității și tinerilor băcăuani ca exemple de reușită”.
Până la jurizarea câștigătorilor, organizatorii așteaptă de la cei care cunosc tineri antreprenori și doresc să-i propună în Gală să intre pe site-ul proiectului, www.galatrinerilorantreprenori.ro.
Ediția din acest an se desfășoară în Programul „Bacău - Capitala Tineretului” și are ca partener și finanțator principal Primăria Bacău. De asemenea, organizarea evenimentului este sprijinită de Federația Tinerilor din Bacău, prin voluntarii acesteia.
„Ca element de noutate față de edițiile precedente ale Galei – a precizat Niki Vrânceanu -, în perioada premergătoare în Bacău, Buhuși, Comănești și Moinești se vor organiza întâlnirile locale, numite Colocviile Tinerilor Antreprenori. În organizarea acestor colocvii, Centrul European pentru Strategii Durabile este sprijinit de Asociația Există o Șansă, Asociația Generația Schimbării, Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă și Romanian Youth Movement for Democracy”.
Niki Vrânceanu

„Primăria Bacău încurajează spiritul antreprenorial și inovarea, mărturie în acest sens stând inclusiv sprijinul pe care îl acordăm Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani. Mai mult,  pentru transformarea Cinematografului Orizont într-un Hub pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, Municipiul Bacău va aplica un proiect pentru a obține finanțare europeană prin Axa 2.1B din Programul Operațional Regional.  Creativitatea tinerilor poate și trebuie ăa fie un motor de dezvoltare locală.”
Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu