joi, 22 martie 2018

Festivalul Cozonacului la Auchan


Supermarketul Auchan va fi, sâmbătă, 24 martie, gazda primului concurs de preparat cozonaci după rețete tradiționale, un „Festival al Cozonacului” inițiat de Clubul BronxPeople, din Bacău. „Hai, frământă cu noi rețeta ta!” este îndemnul organizatorilor, care joi, 22 martie, au organizat și preselecția pentru acest concurs.

„Îndemnăm toate gospodinele și gospodarii care doresc să-și măsoare forța în ale bucătăriei să vină să-și arate iscusința și priceperea alături de noi – spun inițiatorii. În interiorul magazinului Auchan se va amenaja o zonă specială, cu bancuri de lucru, principalele ingrediente fiind asigurate de organizatori. Timpul de lucru maxim pentru proba de foc va fi de patru ore, în care se va trece prin toate etapele de preparare a cozonacului, de la pregătirea aluatului și dospire până la coacerea în cuptorul magic. Adică de la ora 9,00 până la ora prânzului”. Organizatorii i-au rugat pe concurenți să vină într-o ținută tradițională sau măcar cu cel puțin o ie.
Juriul care va decide câștigătorul va fi format din doi reprezentanți ai Auchan și unul al BronxPeople, plus doi reprezentanți dintre clienți, aleși aleatoriu. Criteriile de evaluare vor fi rețeta, aspectul și gustul.
Premiul cel mare, „Cozonacul autentic și gustos", va consta într-un robot de bucătărie, în valoare de 300 de lei. Pentru cele trei premii vor fi acordate câte un coș de produse, în valoare de 200 de lei (premiul I), 150 de lei (Premiul al doilea) și 100 de lei (Premiul al treilea). În plus, toți finaliștii vor fi recompensați cu câte o diplomă de participare și cu un abonament gratuit la Clubul Sportiv Bronx.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu