miercuri, 14 martie 2018

Băcăuani la întâlnirea cu președintele Lions Clubs International



Romel Guțu (în picioare, centru), Olga Tranole,
Naresh Aggarwal și Lăcrămioara Mocanu
Trei dintre cele patru cluburi Lions din județul Bacău au fost reprezentate la întâlnirea pe care membrii din România ai Lions Clubs International au avut-o cu președintele în exercițiu al acesteia, dr. Naresh Aggarwal. La întâlnirea care a avut loc la Buzău au fost prezenți Romel Guțu (past-president al Lions Club Moldova), Olga Tranole (președinta Lions Club Comănești) și Lăcrămioara Mocanu (președinta Lions Club Sanity).

Nares Aggarwal, Daniela Holheimer (past-guvernator)
și Ion Antonio Tache (guvernatorul Districtului 124
Dr. Naresh Aggarwal s-a aflat în România în perioada 9 – 12 martie. El a susținut o conferință de presă la Hotelul JW Marriott, din București, după întâlnirea cu guvernatorul Ion Antonio Tache și cu liderii Districtului 124 România al Lions Clubs International, a vizitat Centrul pentru copii de la Mogoșoaia - proiect sprijinit de Lions România, a participat la acțiunea de testare gratuită a glicemiei organizată de clubul Lions din Ploiești și a condus ceremonia de primire de noi membri organizată de clubul Lions din Buzău. Cu aceste pocazii, președintele Lions Clubs Iternational a oferit diplome și distincții unor membri din România.
Înfiinţată în anul 1917, Lions Club International este cea mai mare organizaţie de servicii de voluntariat din întreaga lume, având în prezent un număr de aproape 1,4 milioane de membri, dintre care aproximativ 1.330 în România. Sub deviza „We serve”, membrii organizației contribuie la ajutorarea semenilor din comunităţile în care trăiesc şi participă activ la diferite evenimente. Primele cluburi Lions s-au constituit în România în anul 1990, iar acum organizaţia are 65 de cluburi ţara noastră.
De naționalitate indiană, dr. Naresh Agarwall s-a alăturat lionismului în 1974 și este membru al Lions Club Batala Smile. Este președintele companiei Sunstar Overseas Ltd și directorul executiv al Voestalpine VAE VKN India Pvt Ltd. Sunstar Overseas Ltd se ocupă cu fabricarea și exportul de orez de marcă și alte produse alimentare produse inclusiv alimente ecologice, iar Voestalpine VAE VKN India Pvt Ltd, pionier în domeniul sistemelor de cale ferată și alianțelo,r este o companie multinațională cu capital mixt care are colaborare cu voestalpine VAE GmbH din Austria.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu