joi, 22 februarie 2018

Se plombează străzile Bacăului



Vremea ceva mai blândă și uscată în această perioadă permite Primăriei Bacău lucrări pe străzile afectate și în această iarnă de de fenomenul îngheț-desgheț și de distribuirea antiderapantului. Joi, 22 februarie, de dimineață o echipă coordonată de viceprimarul Constantin Scripăț era deja pe strada Aeroportului.
„Coordonez personal, de câteva zile, o echipă de muncitori de la Spații verzi, care execută reparații provizorii pe strada Aeroportului – ne-a declarat viceprimarul. Mai exact, se acoperă gropi de pe carosabil, se toarnă mixtură asfaltică. Aceasta se poate aplica punctual și nu necesită condiții speciale de umezeală sau temperatură. Astfel de cratere în asfalt există pe foarte multe străzi ale orașului. Ele apar și evoluează rapid în această perioadă a anului”.
Până acum, au fost acoperite astfel de gropi, parțial sau total, pe străzile Chimiei, Alexandru cel Bun, Erou Ciprian Pintea și Alexandru Șafran, pe Calea Romanului, Calea Bârladului, Calea Republicii și Calea Moldovei, pe străzile Prelungirea Bradului, Miron Costin, Garofiței, Milcov, Ștefan Gușă – intersecția cu Arcadie Șeptilici, Alecu Russo, Martir Cloșca, Neagoe Vodă.
„Vom extinde aceste intervenții relativ simple, relativ artizanale, dar foarte folositoare – a precizat Constantin Scripăț. Până acum am atacat lucrări pe străzi din toate cartierele, iar prioritare sunt străzile cu circulație auto mai intensă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu