joi, 1 februarie 2018

IMM-urile scriu Carta Albă a Turismului din România



Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), din care face parte și Patronatul Județean Bacău al IMM, realizează în parteneriat cu Groupama Asigurări și cu sprijinul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) o analiză reală a sectorului de turism - „Carta Albă a Turismului din România”.

Analiza se adresează numai operatorilor din turism, are loc până la sfârșitul lunii februarie și este primul și singurul studiu din acest domeniu la nivel național.
Lucrarea își propune să analizeze domeniul prin identificarea principalelor caracteristici, riscuri, vulnerabilități și anticipări ale turismului, cu scopul de a influența viitoarele politici publice să vină mai mult în sprijinul acestui sector.
Chestionarul va furniza informații cu privire la specificul turismului  pe trei domenii importante: unități de cazare, restaurante și agenții de turism.
Punctual, analiza va extrage date cu privire la profilul antreprenorului care conduce afacerea (vârstă, sex, număr de ore alocate business-ului, studii etc.),  factorii pozitivi și negativi care au avut impact asupra afacerii, volumele de turiști și anticipări ale acestora, veniturile firmei, prețul mediu de cazare, pachetele oferite, rata de revenire, scopul călătoriei, măsurile de sprijin benefice, accesul la fonduri europene, modalitățile de promovare, planurile și strategiile, riscurile, beneficiile acordate angajaților etc.
Chestionarul poate fi completat accesând link-ul
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxrG0Fx6a375_WTptZZLXq1UHTAG1M9nHyNf7hUtpnIV8f4Q/viewform?c=0&w=1, iar timpul de completare este de maxim 5 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu