luni, 8 ianuarie 2018

Facilități noi în monitorizarea transportului de bușteni către Holzindustrie



Sistemul de monitorizare prin GPS a transporturilor de bușteni către fabricile Holzindustrie Schweighofer (HS), Timflow (www.timflow.com), a fost actualizat, are o grafică nouă și a fost adaptat pentru dispozitive mobile. Disponibilitatea datelor pentru utilizatorii înregistrați a fost extinsă la un an (de la 31 de zile). De asemenea, parcurile naționale din România sunt acum marcate ca „zone de excludere”, potrivit politicii voluntare a companiei de „zero lemn” din aceste zone.
Site-ul afișează date colectate prin GPS care permite monitorizarea transparentă a transporturilor de lemn. Oricine se poate înregistra și poate verifica fotografiile, documentele și rutele parcurse, de la punctul de încărcare la destinația tuturor camioanelor care transportă bușteni către fabricile HS. Acest nivel de transparență este unic în industria europeană de profil.
În prezent, dispozitivele GPS Timflow sunt instalate pe aproximativ 700 de camioane care livrează buștean la fabricile de cherestea HS din România. De la implementarea sa au fost înregistrate 23.000 de transporturi. Platforma are 250 de utilizatori înregistrați, care au verificat în total aproape 4.000 de transporturi de când portalul a fost lansat, la începutul lunii aprilie. Timflow are și propria pagină de Facebook.
Holzindustrie Schweighofer are în Comănești cea mai mare fabrică de panel din lume organizată într-o singură locație, HS Baco.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu