miercuri, 17 ianuarie 2018

Carmen Gavrilescu a preluat conducerea fabricii Salsi din Sinaia


Carmen Gavrilescu și Sorin Minea

Fosta directoare de marketing a Grupului Agricola din Bacău, Carmen Gavrilescu, a preluat, în calitate de director general, conducerea fabricii de preparate crud uscate Salsi, din Sinaia, componentă a grupului Angst RO. Carmen Gavrilescu este și președinta Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu, din care fac parte și Agricola și Angst.

Grupul Angst, controlat de omul de afaceri Sorin Minea, a finalizat preluarea pachetului majoritar de acțiuni (88%) de la Salsi, cea mai veche fabrică de Salam de Sibiu din România, cu o tradiție de peste 100 de ani. În prezent, Salsi deține aproximativ 15% din cota de piața valorică a Salamului de Sibiu, față de Agricola, care deține peste 50%.
„Pasiunea cu care și-a construit întreaga experiență a carierei o definește ca profesionist, iar spiritul de echipă și implicit rezultatele obținute alături de oamenii cu care a lucrat se așează firesc pe parcursul profesional, construit de-a lungul celor peste 20 de ani de experiență în industria cărnii, domeniu în care s-a format, având la bază pregătirea în medicină veterinară, trecând prin toate departamentele de producție și consolidându-și cariera în marketing” – se arată într-un comunicat de presă al Grupului Angst.
Carmen Gavrilescu s-a remarcat și la Agricola prin profesionalism, unde a militat pentru obținerea protecției indicației geografice protejate Certind, de la Uniunea Europeană. Conducerea grupului din Bacău a apreciat-o pentru dedicare în consolidarea brandului Agricola și a valorilor sale de-a lungul ultimilor ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu