miercuri, 20 septembrie 2017

RAJA Onești – Comandament pentru situații de urgențăSocietatea RAJA a activat, în municipiul Onești, Comandamentul pentru Situații de Urgență de joi, 20 septembrie, începând cu ora 16,00, până joi, 21 septembrie, ora 10,00. Măsura a fost luată în urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată și averse care vor cumula 50-70 l/mp, pentru a se interveni prompt în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.
Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, au fost constituite echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanența în toată această perioadă în municipiul Onești.
„Asigurăm toți abonații societății – spun oficialii acesteia - că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție de apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare ca pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0241 924; 0370 481 839; 0370 481 838”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu