vineri, 25 august 2017

Se poartă dresurile plasă la birou?



Cu siguranță, ai observat și tu ultima modă, adoptată nu doar de fashioniști ci de aproape toate femeile cu un stil mai nonconformist: dresurile plasă. Încă din 2016 au început să apară pe la TV vedete internaționale, purtând fie jeanși rupți cu dresuri plasă pe dedesubt, fie pantaloni scurți asortați la dresurile plasă. Și trendul a prins incredibil de bine!
E drept, au existat câteva prejudecăți, în trecut, referitoare la dresurile plasă. Dar dacă sunt asortate corect, nu doar că nu sunt deloc vulgare, dar pot reprezenta accesoriul care-ți transformă ținuta dintr-una normală, într-una de revistă. Și nu poți spune nu dresurilor plasă Design Net, semnate Diamond By Adesgo. Este un look out of the box pe care trebuie să-l încerci, fie că le porți într-un stil mai rock-punk cu bocanci, fie într-un stil mai glam cu stiletto și eventual o fusta în cloș. Ideea de bază este să nu le asociezi cu rochii scurte și mulate. Această asociere nu dă deloc bine, crede-ne...
Poți să porți dresurile Design Net Diamond By Adesgo și într-o combinație mai serioasă, asortate rochiilor office. Însă rochia trebuie să aibă o formă clasică, dreaptă, chiar din gama oversized, musai fără decolteu. Ține minte: dresurile plasă trebuie să fie singurul element WOW. Restul accesoriilor sau hainelor trebuie să fie cuminți.
Ori, dacă îți este teamă că ținutele de vară ar putea scoate în relief și formele de care ești mai puțin mândră, renunță la această prejudecată. Gama de lenjerie modelatoare Diamond By Adesgo este concepută special pentru a te ajuta să porți hainele preferate fără să stai cu gândul la cute inestetice sau colăcele prea vizibile. Poți opta fie pentru chilotul cu talie înaltă, fie pentru versiunea boxer sau chiar maiou. Tu alegi. Lenjeria este incredibil de confortabilă dar, în același timp, rezistentă și capabilă să mascheze perfect acele părți ale corpului care prezintă un oarecare surplus.
Ideea de bază este să te simți bine, să poți să porți orice îți place și să încerci mereu stiluri noi, căci, oricum, prea multă monotonie nu te ajută să te bucuri de viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu