joi, 23 februarie 2017

Vineri se deschide Expo Ambient Design



  • Salonul Regional de amenajări interioare, exterioare și mobilier este organizat la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” din Bacău

Vineri, 24 februarie, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău își deschide porțile a patra ediție a Salonului regional de amenajări interioare, exterioare și mobilier „EXPO AMBIENT DESIGN”. Evenimentul este organizat de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România - Filiala Bacău-Neamț, Ordinul Arhitecților din România - Filiala Bacău-Neamț, Instituţia Prefectului Judeţul Bacău şi Misiunea Casa.
De asemnea, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13,00, în Pavilionul Expozițional nr. 1 va avea loc Conferinţa „Ambient Design 2017, în care se vor prezenta şi dezbate soluţii inovative pentru construcţii şi protecţia acestora.
Astfel, timp de trei zile (24 – 26 februarie), firme de profil din Regiunea Nord-Est, dar și din alte zone ale țării, vor expune o gamă largă de servicii și produse destinate amenajărilor interioare și exterioare și mobilier. Vor fi prezente firme din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, producători și distribuitori de mobilă și decorațiuni, producători şi distribuitori de materiale şi componente prefabricate pentru construcţii civile şi industriale. Vizitatorii, dar și firmele interesate, vor putea afla despre ultimele tendințe în domeniul design-ului de interior și exterior și vor beneficia de consultanță în arhitectură și proiectare în construcții.
Salonul poate fi vizitat vineri între orele 12,00 – 18,00, sâmbătă între orele 10,00 și 18,00, iar duminică între 10,00 și 14,00.


Programul Conferinței „Ambient Design 2017”
13.00 - Sosirea participanților;
 13.30 - Deschiderea conferinței;
             Prezentarea evenimentului: Corneliu Pricope - CAEx Bacău;
13.40 - Prezentarea expoziției de lucrări arhitectură UAR și OAR: Liliana BÂRGU, Gelu TUDORACHE, președinți;
 14.00 - Prezentare ROMCHIM PROTECT, Ion NECULCEA: Sisteme de protecție la foc
14.20 - Prezentare UNILIFT SERV, Anca BALABAN, Constantin BRUMĂ;
            1. Idei și soluții inovatoare în domeniul managementului curățeniei, urban, rural și rezidențial;
            2. Restaurare de monumente;
 15.00 - Prezentare prof.univ.arh. Virgil POLIZU: Muzeul, un spațiu istoric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu