joi, 17 noiembrie 2016

Trei premiere naționale la Salonul Auto Regional Moldova Bacău 2016




La ediția a patra a Salonului Auto Regional Moldova, care va fi organizată la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”, din Bacău în perioada 18 – 20 noiembrie vor fi lansate, în premieră națională, autoturismele Mitsubishi Outlander PHEV (primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric), trei modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV) și ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan). De asemenea, se va putea face drive test cu Suzuki Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Celerio. Pentru perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) au un discount de 1.100 de euro. De asemenea Suzuki Vitara (modelele de stoc) au un discount de 400 de euro.
„Evenimentul, organizat de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău – spune directorul general al acesteia, Corneliu Pricope - prezintă încă din anul 2012 jucători importanți din sectorul auto. Vizitatorii interesați de achiziționarea unei mașini se pot bucura doar în cadrul târgului de ofertele speciale, cu reduceri subsanțiale la majoritatea modelelor prezente”.
Expoziția este considerată cel mai mare eveniment auto din Regiunea Nord-Est și va reuni producători, importatori și distribuitori de autovehicule, de componente auto-moto, de piese de schimb, de biciclete și accesorii, de tuning și echipamente pentru  service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu etc.
Expoziția poate fi vizitată vineri începând cu ora 11,00, până la ora 18,00, sâmbătă începând cu ora 10,00, până la ora 18,00, iar duminică între orele 10,00 – 15,00. Salonul va fi deschis oficial vineri, 18 noiembrie, de la ora 13,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu