marți, 11 octombrie 2016

Automobile de epocă la Retro Parada Toamnei, în Bacău



Municipiul Bacău a fost inclus de Retromobil Club România și în programul ediției din acest an a manifestării „Retro Parada Toamnei”, care va încheia sezonul 2016 de evenimente ale clubului și care va avea loc într-un număr record de locații din toată țara – 25, pe 15 și pe 16 octombrie.
În Bacău – ne-a informat Neculai Marin, reprezentantul pentru județul Bacău al Retromobil Club România -, automobilele cu parfum de epocă vor putea fi văzute sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 10,00 până la ora 13,00, în Piața Tricolorului, pe platoul din fața Casei de Cultură. În Bacău este anunțat și un tur de oraș al frumoaselor pe patru roți.
Băcăuanii au avut privilegiul de a vedea asemenea bijuterii auto de și în primăvara acestui an. Asociația Retromobil Club România, al cărei președinte de onoare este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, are peste 1.100 de membri, între care membru de onoare este Alteța Sa Regală Principele Radu al României, și reprezentanți în toate județele, dintre care 15 membri activi, titulari sau simpatizanți din județul Bacău. Clubul regrupează exemplare de certă valoare tehnică și istorică, premiate la diferite competiții interne și internaționale, vehicule istorice fabricate în perioada 1899 - 1984.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu