luni, 11 iulie 2016

Locomotiva CAR-urilor băcăuane a oprit în Iași



  • CAR CFR Comănești a deschis a opta sucursală teritorială

Casa de Ajutor Reciproc CAR CFR Comănești IFN - cea mai importantă instituție financiară nebancară din județul Bacău și una dintre cele mai importante din România – a deschis cea de a opta sucursală din rețeaua sa teritorială. Aceasta și-a început activitatea în municipiul Iași, un oraș cu peste 360.000 de locuitori, într-un imobil aflat peste drum de cel în care în perioada 1908 – 1918 a funcționat Societatea de Ajutor Reciproc a tipografilor „Unirea”.
La inaugurarea noii sucursale au fost prezenți, alături de întreg colectivul CAR CFR Comănești, și reprezentanți ai conducerii CAR Faur IFN București.
Evenimentul a avut loc la numai un an și jumătate de la unul similar – deschiderea sucursalei CAR CFR Comănești din Târgu Mureș. Instituția financiară nebancară cu sediul central în Comănești are, astfel, patru sucursale în județul Bacău (în Comănești, Onești, Dărmănești și Ghimeș), două în județul Vrancea (la Focșani și la Adjud) și câte una în Târgu Mureș și în Iași. Sucursalele atrag, însă, membri și din zonele limitrofe, din județele Galați și Buzău și din întregul județului Bacău.
"În Iași – a spus directoarea executivă a instituției, Viorica Mazilu – funcționăm într-un sediu pe care l-am amenajat pentru standardele serviciilor pe care le oferim noi. Ne adresăm tuturor celor care au venituri medii, mici sau foarte mici, pentru care vom promova aceleași principii de acordare a împrumuturilor ca în toate celelalte sucursale. De fapt, la noul nostru sediu se găsesc toate informațiile cu privire la serviciile noastre.”
CAR CFR Comănești, înființat în anul 1970, a devenit o prezență foarte importantă în zona Comănești, dar și în cele în care are deschise reprezentanțe.

„Am deschis a opta sucursală într-un oraș reședință de județ. Aici ne simțim ca acasă, Iașul fiind orașul stundenției pentru mulți dintre noi. Iar sediul nostru se află chiar în centrul municipiului, aproape de multe obiective importante, precum Universitatea de Medicină și Farmacie, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Palatul Culturii și altele asemenea.”
Constantin Cristea, președintele CAR CF. Comănești


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu