duminică, 19 iunie 2016

Răzvan Șendrea a preluat mandatul de președinte al Lions Club Sf. Gheorghe




Ioan Catană și Răzvan Șendrea
Mandatul de președinte al Lions Club Sf. Gheorghe Bacău pentrul anul 2016 – 2017, care începe la 1 iulie, a fost preluat de Răzvan Șendrea. El a fost predat de Ioan Catană într-o ceremonie la care au participat, alături de membrii clubului, primarul nou ales al municipiului Bacău, Cosmin Necula, past-guvernatorul Ionel Lupu, reprezentanți ai celorlalte cluburi Lions din Bacău și alții.

Predarea și preluarea mandatului a fost prilej pentru trecerea în revistă a activității Lions Club Sf. Gheorghe în anul lionistic 2015 – 2016. Într-un scurt raport prezentat de past-president – ul Ioan Catană s-a amintit de acordarea a patru burse școlare, de organizarea, cu sprijinul Colegiului N.V.Karpen, a celui de al doilea curs Lions Quest din Bacău, la care au participat și absolvit 33 de cadre didactice. Clubul a acordat Marele Premiu la Festivalul Internațional de Muzică pentru copii și tineret „Stea între stele”, organizat de Centrul Daniel din Bacău, dar și a unui premiu pentru cel mai tânăr participant, și a organizat și în anul lionistic trecut faza județeană a concursului „Afișe pentru Pace”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. De asemenea, clubul a colaborat cu Fundația de Sprijin Comunitar Bacău pentru acțiuni de sprijin în Satul Seniorilor Milly de la Buhuși, unde circa 100 de persoane în vârstă au primit daruri, iar Centrul de asistență pentru aceste persoane a primit un aparat medical electronic multifuncțional portabil pentru monitorizarea principalelor funcții ale corpului și o masă de kinetoterapie. Membrii clublui, în colaborare cu Fundația „Mama Olga”, au dus unei familii cu zece copii de la Mănăstirea Cașin haine și alimente și s-a intervenit pentru recalcularea tuturor drepturilor legale ce li se cuvin acestora.
Au fost amintite și acțiunile de plantare de arbori și screeningul oftalmologic de la Școala Specială Montessori, din Bacău, dar și chartarea unui nou club Lions în Bacău, Lions Club Sanity, și o acțiune amplă dedicată Zilei Internaționale a Copilului, care a avut loc recent.
Noul președinte, Răzvan Șendrea va fi secondat, pe parcursul mandatului său, de Cosmin Buznea (vicepreședinte 1) și de Andrei Nemțeanu (vicepreședinte 2).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu