luni, 4 aprilie 2016

Proprietarul Rafo a anunțat din nou că va cere falimentul


Iacov Goldovskiy

La primele ore ale zilei de joi, 31 martie, salariații societății Rafo Onești, care se pregăteau de a treia zi de proteste pentru a obține recuperarea restanțelor salariale, au primit vestea că acționarul majoritar al rafinăriei va recurge la procedura falimentului. Iacov Goldovskiy a transmis salariaților că la următoarea Adunare Generală a Acționarilor, care va avea loc pe 20 aprilie, va pune pe ordinea de zi problema falimentului.
„Măsura anunțată - ne-a declarat liderul Sindicatului Rafinorul, Ion Marian – este una paralizantă. Bănuiam că se poate lua o astfel de măsură, dar acum aceasta e realitate. Prin urmare, cred că nu mai are rost să ne mai ducem nicăieri pentru a mai căuta soluții de redresare. Și acțiunile de protest au încetat, iar ceea ce mai putem face este să așteptăm deznodământul”.
Salariații se tem, însă, că procedura de intrare în faliment va fi una lungă, cu termene consecutive în instanța de judecată. Oamenii se vor înscrie la masa crdală și vor solicita drepturile restante, dar mai mult nu pot face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu