sâmbătă, 30 aprilie 2016

Iepurașul de Paști a spart, la Selgros, un ou de ciocolată de 30 kg



Înconjurat de o mare de copii, dar și de părinții acestora, Iepurașul de Paști a spart, sâmbătă, 30 aprilie, în incinta magazinului Selgros din Bacău, un ou de ciocolată de 30 de kilograme, plin cu surpize pentru cei mici. Evenimente asemănătoare au avut loc, în aceeași zi și la aceeași oră, în toate magazinele Selgros din țară.
Oul imens Dolceria Veneziane, trimis de furnizorul italian Ferrero Rocher (care deține celebra marcă de ouă de cicolată Kinder
Surpise), ambalat ca de sărbătoare, trona chiar la intrarea în magazin. Iepurașului i-au venit în ajutor, pentru misiunea încredințată, bucătarii clubului pentru pasionații de bunătăți al magazinului. Cu toții au pus umărul și, cu instrumente pe măsură, au dovedit oul uriaș. Din el, iepurașul a scos pe rând pungile cu surprize, iar din bucățile de ciocolată s-au înfruptat și cei mici și cei mari.
„Toți copiii care au vrut să vadă evenimentul, să facă poze cu iepurașul, dar să să primească și câte o bucată de ciocolată și  câte o surpriză din ou au venit la noi – ne-a spus directoarea magazinului Selgros din Bacău, Irina Strănciuc. Au fost foarte mulți. Chiar nu ne așteptam la așa asistență. Dar, le dorim tuturor un Paște fericit!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu