marți, 19 aprilie 2016

Comănești: Faza regională a concursului „Tânărul Ambasador Lions al Secolului 21”



Laureații concursului alături de lideri ai mișcării Lions
și de mentorii lor
Lions Club Comănești a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, faza regională a Concursului național „Tânărul Ambasador Lions al Secolului 21”, ediția 2016. Câștigători – ne-a informat președintele în exercițiu a clubului, Liviu Mazilu - sunt elevii Ștefan Văcărașu (locul I), Georgiana Hanganu (locul al II-lea), Cristina Damean (locul al III-lea), iar Neculae Farțadi a primit o mențiune. Ștefan Văcărașu va reprezenta, astfel, Lions Club Comănești la faza națională de la Arad a concursului, care va avea loc în perioada 3 - 5 iunie. Tinerii concurenți au prezentat în fața juriului și a auditoriului proiecte de voluntariat care au impresionat prin mesajul lor.
Concursul „Tânărul Ambasador Lions al Secolului 21" se desfășoară sub motto-ul „Tinerii de astăzi, liderii de mâine”, iar câștigătorul din etapa națională va participa cu proiectul lui la concursul organizat la nivel european, la Sofia (Bulgaria). La faza națională vor ajunge șapte concurenți.
Acest concurs se defășoară de cinci ani sub egida Lions Clubs International și este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani implicați în activitatea de voluntariat în folosul comunității, tineri care au aptitudini remarcabile în domeniul leadership-ului și al oratoriei, dar care au și rezultate școlare bune.
Concursul este al cincelea proiect național al Districtului 124 România al Lions Clubs International și se alătură altor patru proiecte naționale: Lions Quest, Concursul Muzical, Afișe pentru Pace și Tabăra Internațională a Districtului 124.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu