marți, 29 martie 2016

Gala Premiilor Gopo 2016 a fost prezentată de un băcăuan



Ediția din acest an, a zecea, a Galei Premiilor Gopo, eveniment care răsplătește performanța din filmul românesc, care a avut loc luni, 28 martie, a fost prezentată de actorul Alexandru Bogdan, originar din orașul Târgu Ocna.
Alexandru Bogdan, născut pe 24 ianuarie 1986, a urmat cursurile Universității Hyperion, secția Actorie, apoi a absolvit cursurile de Regie teatru la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale unde, de asemenea, a terminat și un master în actorie. A debutat în 2006 la Teatrul Odeon, în piesa „E doar sfârșitul lumii", în regia lui Radu Afrim, iar în prezent îl putem vedea pe scena Teatrului de Comedie, în patru spectacole: „Îmblânzirea scorpiei”, „Jocul de-a vacanța”, „Puricele” și „Directorul executiv”. Alexandru Bogdan este cunoscut și pentru aparițiile sale la treleviziune în calitate de prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor și pentru rolurile interpretate în serialul „Mondenii”.
„Cred că sunt un singuratic... – scrie actorul pe pagina sa de Facebook -, îmi place mult să merg cu metroul și să mă uit la oameni, fără să exagerez. Merg enorm de mult pe jos sau cu bicicleta mea roșie și comodă. Iubesc vara și sș adorm pe nisip. Am făcut atletism de performanță 12 ani, motiv pentru care sunt adeptul unei vieți active”.
În anul 2012, Alexandru Bogdan a câștigat Marele Premiu la Gala Star, singurul festival-concurs din România deschis prezentării scenice de recitaluri dramatice, eveniment organizat de Teatrul Municipal Bacovia și de Primăria municipiului Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu