vineri, 11 martie 2016

Doctorii de ascensoare au ajuns în Bacău



Grupul de firme Valcris Ascensoare, din Oradea, și societatea Lift Prod Bacău – membră a Grupului - au organizat o sesiune de prezentare a produselor și serviciilor proprii, cu tema „Soluții tehnice pentru modernizarea ascensoarelor”. Principalii invitați la eveniment au fost reprezentanții asociațiilor de proprietari și locatarii blocurilor de locuințe prevăzute cu ascensoare, care au putut afla amănunte privind Plata în rate fără dobândă a lucrărilor de modernizare, Calitatea garantată a lucrărilor de montaj, de modernizare și de întreținere și Service-ul asigurat de Grup pentru ascensoare în municipiul Bacău.

Ascensoarele din România sunt în prag de pensionare. Folosite zilnic, viața lor nu poate dura la infinit. Durata de funcționare a ascensoarelor este cam de 20 de ani. Montate și puse în funcțiune acum aproape 40 de ani, multe dintre lifturile din Bacău au limita de funcționare depășită. Se vede însă de la o poștă că ascensoarele sunt obosite, inestetice și se defectează des. Iar locatarii de la etajele superioare numai ei știu ce poate însemna un lift defect. În unele blocuri, astfel de situații trenează de mulți ani.
Grupul Valcris Ascensoare a venit în Bacău să arate celor din blocurile cu mai multe etaje că pentru astfel de situații se găsesc ușor soluții de remediere. „Modernizarea unui ascensor – spune managerul general al Grupului, Valerică Ciobănucă, el însuși băcăuan la origine – aduce confort și siguranță în funcționare, dar și protecția instalației pe timp lung, iar de aici apare reducerea costurilor de funcționare și de întreținere”.
În definitiv, un ascensor este ca orice aparat electrocasnic: cu cât este mai nou sau modernizat, cu atât este mai bun.

Citește mai multe în secțiunea SERVICII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu