duminică, 18 octombrie 2015

Expo Denta a deschis anul promoțional la Centrul de Afaceri și Expoziții


Arfan Kalim, în standul Doctor Tools

Manifestarea promoțională Expo Denta a deschis, la sfârșitul săptămânii trecute, anul expozițional 2015 – 20016 la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău (CAEx). Organizată împreună cu Colegiul Medicilor Dentiști din județul Bacău, sub patronajul Colegiului Medicilor Dentiști din România, Expo Denta a reunit zece firme de specialitate, care au expus instrumente specifice domeniului medical abordat, aparatură de specialitate, uniforme și încălțăminte de uz medical, dar și produse naturiste și de igienă orală, medicamente și consumabile stomatologice.

Tematica expoziție a fost axată, astfel, pe Cabinetele de medicină dentară (echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice), pe Laboratoarele de tehnică dentară (echipamente, instalații, materiale, instrumentar) și pe Servicii, informații, comunicare și organizare (service pentru echipamente, sisteme de procesare date despre clienți, sisteme de organizare a cabinetelor și laboratoarelor dentare, media, publicitate, literatura de specialitatate și sisteme de curierat pentru clienți).
Standul cu cele mai multe instrumente specifice unui cabinet medical dentar a fost al pakistanezului Arfan Kalim, reprezentantul firmei Doctor Tools din Arad, o afacere de familie, care are puncte de desfacere în mai multe țări din Europa. Produsele, tot instrumentarul de care are nevoie un medic, sunt fabricate în Pakistan de un producător considerat numărul 1 mondial în domeniu. „Avem – ne-a declarat Arfan Kalim - diferite modele, tot timpul în pas cu ce apare pe piață, dar sunt produsele clasice necesare într-un cabinet stomatologic.
Doctor Tools oferă clineților un  brand internațional.  Utilizează în producerea instrumentarului cei mai buni tehnicieni dentari și folosește echipament de producție nou.”
Expo Denta a ajuns, în acest an, la a doua sa manifestare. „Ne dorim – ne-a spus Corneliu Pricope, directorul general al CAEx - să fim aproape de acest domeniu atât de solicitat pentru noi toți, de interesant și de util, astfel încât medicii care practică această meserie să aibă câteva oportunități în plus de cunoaștere a instrumentarului, a echipamentelor nou apărute, de cunoaștere a noutăților în domeniu, prin participarea unor producători și importatori importanți pe acest sector de activitate. Ne dorim dezvoltarea acestui domeniu pe viitor. Domeniul medical rămâne de interes pentru noi pentru că la sfârșitul lunii noiembrie intenționăm organizarea unei conferințe în parteneriat cu Colegiul Medicilor, dar și cu implicarea directă a noastră, și organizarea cu acest prilej a unei expoziții medicale.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu