joi, 17 septembrie 2015

Luni este sărbătoarea profesioniștilor contabili



Profesioniștii contabili din județul Bacău vor fi, luni, 21 septembrie, alături de toți cei peste 45.000 de colegi ai lor din toată țara, în sărbătoare, la cea de a XI-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român. Președintele Filialei Bacău a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați (CECCAR), Marcel Bulinschi, va deschide manifestările dedicate acestei sărbători anuale în Sala „Ion Ionescu de la Brad” a filialei băcăuane, de la ora 15,00, când va da citire mesajului Consiliului Superior al CECCAR. La această manifestare sunt așteptate mesaje și din partea insituțiilor locale (Primăria, Administrația Județeană a Finanțelor Publice, Tribunalul Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean etc.).
Ca în fiecare an, însă, cei prezenți la manifestare vor audia și intervențiile la dezbaterea unei teme legate de viața și activitatea profesioniștilor contabili, care de această dată va fi „Profesia de expert contabil și contabil autorizat – o carieră de succes!”. Și tot ca în fiecare an, vor fi acordate diplome de merit persoanelor nominalizate de filiala CECCAR.
Partea a doua a manifestărior va fi dedicată Topului local al celor mai bune societăți membre ale  CECCAR.
Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara, sub patronajul filialelor CECCAR, pentru promovarea imaginii, intereselor și rolului contabilului într-o economie de piață concurențială. Sunt așteptați, alături de membrii CECCAR, beneficiarii serviciilor acestora, directori economici, directori financiari, contabili șefi sau responsabili cu activitățile comerciale, precum și invitați de seamă din instituțiile publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu