duminică, 30 august 2015

Ciclu de conferințe pe teme de fiscalitate și contabilitatea firmei



Camera de Comerț și Industrie (CCI) Bacău și Agenția Națională de Administrare Fiscală - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bacău organizează, în perioada 10 - 28 septembrie, un ciclu de conferințe de instruire practică pe tema „Fiscalitate și contabilitate. Pregătirea firmei pentru controlul fiscal”. Conferințele se adresează specialiștilor din societățile comerciale (15.492 de firme în funcțiune în județul Bacău), persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale și întreprinderilor familiale (10.905 firme în funcțiune) care doresc să-și actualizeze informațiile de specialitate necesare pentru prevenirea erorilor în contabilitate și evitarea sancțiunilor contravenționale și penale care pot afecta firma și administratorii firmelor.
Sesiunile de instruire vor avea loc zonal, în intervalul orar 11,00 – 14,00, la:
  • Onești, în sediul Reprezentanței Onești a CCI Bacău, în zilele de 10 și 11 septembrie; 
  • Bacău, în sediul CCI, în zilele de 14, 15, 16, 17, 18 și 21 septembrie; 
  • Moinești, la Biblioteca municipală, pe 22 septembrie; 
  • Comănești, la sediul Primăriei, pe 23 septembrie; 
  • Buhuși, la sediul Primăriei, pe 24 septembrie; 
  • Târgu Ocna, la sediul Primăriei, pe 25 septembrie;
  • Podul Turcului, la sediul Primăriei, pe 28 septembrie.
Agenda conferințelor cuprinde Principalele modificări ale Noului Cod de Procedură Fiscală, Legea privind amnistia fiscală, Controlul antifraudă și inspecția fiscală, Case de marcat – Obligații și interdicții aplicabile din 2015.
Temele nu sunt, însă, limitative, acestea putând fi completate în funcție de solicitările participanților. Lectorii sunt specialiști din Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu