vineri, 28 august 2015

Check-in gratuit pe aeroport la zborurile Blue Air



Compania de transport aerian Blue Air, care operează și pe aeroportul din Bacău, a lansat serviciul de ceck-in gratuit la aeroport. Astfel, indiferent de ruta pe care se călătorește nu se vor percepe taxe pentru check-in.
Pasagerii pot efectua în continuare check-in online, dacă este disponibil, și să prezinte la aeroport cartea de îmbarcare listată. Cine călătorește doar cu bagaj de mână se poate prezenta cu cartea de îmbarcare direct la poarta de îmbarcare, cu 60 de minute înainte de decolare.
Pentru cei care aleg să călătorească de pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), ghișeele de check-in se deschid cu trei ore și jumătate înainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul și activitatea de pe acest aeroport. Nu sunt ghișee dedicate pentru un singur zbor, astfel că se poate merge la oricare dintre ghișeele de check-in Blue Air.
Tariful perceput anterior de Blue Air pentru check-in la aeroport a fost de 5 euro/zbor. Pasagerii vor putea efectua în continuare check-in online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu