miercuri, 15 iulie 2015

Se completează lista practicienilor în insolvență


Practicienii în insolvență s-au reunit, în primăvară, în Bacău

Practicienii în insolvență din județul Bacău interesaţi să fie înscriși pe „Lista practicienilor în insolvenţă agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF)”, pot depune, până cel târziu pe 24 iulie, ora 14,30, dosarele de participare la selecţia în vederea completării acestei liste.
Dosarele de participare trebuie depuse la ANAF Bucureşti, Registratura generală, pentru Direcţia Generală Juridică, în plic sigilat pe care vor fi înscrise precizarea "Documentaţie pentru selecţia practicienilor în insolvenţă agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală", numele/denumirea, adresa/sediul social și mențiunea "A nu se desigila decât de Comisia de selecție a practicienilor în insolvență".
În județul Bacău, în Tabloul Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România sunt 34 de practicieni definitivi organizați în cabinet individuale, un practician stagiar, 35 de practicieni definitivi asociați în societăți profesionale și șase practicieni definitivi angajați sau colaboratori ai formelor de exercitare a profesiei. De asemenea, sunt 17 societăți profesionale cu personalitate juridică și trei filiale ale unor asemenea societăți. În Tablou mai apar și 24 de persoane declarate incompatibile cu calitatea de practician în insolvență. La fel, mai apar și 31 de radieri de nume de practicieni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu