marți, 14 iulie 2015

Majoritatea clienților cu credite în franci elvețieni acceptă oferta Volksbank și Banca Transilvania


Volksbank Bacău

Circa 60% din totalul clienților Volksbank România cu credite în franci elvețieni (CHF) au semnat contractele aferente ofertei unice de conversie a acestor credite în euro sau în lei, devenind astfel clienți ai Băncii Transilvania, instituția bancară care a preluat Volksbank. Oferta este deschisă până pe 31 iulie.
De la începutul campaniei, din 4 mai, 95% dintre cei vizați s-au programat pentru a le fi prezentată oferta, iar aproape 72% au acceptat condițiile - fie au semnat deja, fie s-au programat pentru semnarea contractelor în perioada următoare. Circa 96% dintre clienții care au acceptat oferta au ales ca monedă de conversie leul.
Oferta constă în returnarea sumelor deja plătite de clienții cu credite în CHF în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold, și în reducerea de 22,5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv și nerecuperat de clienți până la data conversiei.
Oferta Băncii Transilvania și Volksbank România poate fi accesată în sucursalele Volksbank din Bacău și Onești, lunea, miercurea și vinerea, de la ora 9,00 la 17,00, iar în zilele de marți și joi de la 9,00 la 19,00.

Un comentariu:

  1. I'm truly enjoying the design and layout of your website.
    It's a very easy on the eyes which makes it much more
    pleasant for me to come here and visit more often.
    Did you hire out a designer to create your theme?
    Fantastic work!

    Here is my web blog - how to get my ex girlfriend back ()

    RăspundețiȘtergere