miercuri, 6 mai 2015

AFIR continuă sesiunile pentru depunerea cererilor în PNDR





Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) continuă, până pe 30 octombrie, prima sesiune anuală penru depunerea cererilorde finanțare pentru submăsura 4.1 și prima sesiune continuă anuală pentru depunerea cererilor de funcționare pentru submăsura 6.1 din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).
Depunerea continuă a proiectelor se oprește înainte de termenul limită atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse având un punctaj estimat (autoevaluare/prescoring) mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii respective ajunge la nivelul alocării sesiunii anuale. Pragul minim de selecție a proiectelor este de 30 de puncte pentru submăsura sM4.1 și de 25 de puncte pentru sM6.1. Pragul de calitate aferent lunii mai 2015 este de 75 de puncte pentru sM4.1 și sM6.1. Depunerea cererilor de finanțare de face în intervalul  orar 9,00 - 14,00 și online, pe www.afir.info.
Termenul limită  este 30 octombrie 2015, ora 16,00.  
Anunţarea  rezultatelor  pentru  această  sesiune  de  cereri  de  finanţare  se  va  face  după  aprobarea Raportului Directorului General al Autorităţii de Management pentru PNDR.   AFIR va notifica în scris şi prin intermediul paginii web pe toţi solicitanţii privind rezultatul  evaluărilor și selecției cererilor de finanţare depuse la Agenție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu