joi, 9 aprilie 2015

Zece elevi băcăuani de nota 10 premiați de E.ON România



E.ON România marchează 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală premiind 100 de elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură din 10 judeţe situate în aria sa de activitate.
Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.
Festivităţile de premiere au fost organizate în perioada 6-10 aprilie, care coincide cu cea în care în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun“.
În Bacău, festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, pe 9 aprilie, în prezenţa a peste 30 de invitaţi.

“Sunt cu atât mai bucuroasă să mă aflu astăzi în faţa acestor copii de excepţie având în vedere că Bacăul este oraşul copilăriei mele, oraş de care mă leagă multe amintiri frumoase. Le doresc acestor copii, pentru care nota 10 a devenit o normalitate, să continue pe acelaşi drum al performanţei şi să aibă un viitor cel puţin de acelaşi nivel cu  rezultatele obţinute până acum”
Simona Mihaela Ciocan Covaliu,  director general adjunct, E.ON Distribuţie România

“Este lăudabilă iniţiativa E.ON România de a susţine şi răsplăti performanţa, avem nevoie de asemenea parteneriate care să sprijine procesul educaţional”
Theodora Şotcan, inspector școlar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău
                             
Premiul oferit de E.ON România fiecăruia dintre copiii de nota 10 a constat într-un laptop performant, contravaloarea premiilor acordate fiind de 60.000 de euro.
Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 7,8 milioane de euro numeroase proiecte de resposabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, educaţia find unul dintre domeniile pe care compania le-a susţinut prioritar. Astfel, în cei 10 ani de prezenţă pe piaţa din România, au fost derulate cu sprijinul financiar al E.ON proiecte în valoare totală de 3,5 milioane de euro, prin care compania a contribuit la educarea şi dezvoltarea viitoarelor generaţii, de acestea beneficiind mai mult de 155.000 de copii.  
Încurajarea copiilor să frecventeze cursurile şcolare, sprijinirea tinerilor talentaţi, acordarea de suport celor lipsiţi de condiţii optime pentru a învăţa şi în special oferirea copiilor din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial de informaţii din domeniul energetic, stimularea şi susţinerea lor continuă sunt câteva dintre obiectivele de responsabilitate corporatistă ale companiei pe partea de educaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu