joi, 19 martie 2015

Vineri se deschide Târgul Regional de Turism Vacanța Bacău 2015



Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău găz duiește, cu începere de astăzi, 20 martie, pentru al doilea an consecutiv, Târgul Regional de Turism Vacanța 2015. Evenimentul este organizat în perioada 20 – 22 martie, de Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și este inclus în calendarul târgurilor și expozițiilor de turism ale ANAT.
Este un târg cu vânzare și reprezintă o platformă prin care agenții economici din domeniu își pot prezenta serviciile către publicul din zona Nord-Est, o oportunitate pentru operatorii de turism să prezinte clienților ofertele lor special, cu reduceri de tarife: Early booking, Înscrieri timpurii, Last minute sau Luna de miere.
Organizatorii acestui eveniment vor să aducă la un agenții de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante,  Primării și Consilii Județene din Regiunea Nord Est etc. Târgul va reprezenta, pentru majoritatea expozanților, o importantă platformă de reînnoire a relațiilor dintre ei, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de stabilire de noi contacte și de încheiere de noi contracte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu