sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Cafe du Theatre a deschis programul de Piano Bar în Bacău





Actrița Eliza Noemi Judeu și pianistul Elvis Condrea,
la deschiderea Piano Bar din Cafe du Theatre 
Serile de week-end petrecute la Cafe du Theatre, în Bacău, sunt, de joi, 15 ianuarie, mai romantice, mai relaxante, după ce administratorii cunoscutei cafenele au lansat programul de Piano Bar susținut de unul dintre cei mai buni interpreți de muzică de cafe concert, pianistul Elvis Condrea. Iar pentru că 15 ianuarie a fost și ziua în care l-am celebrat pe Mihai Eminescu, la 165 de ani de la nașterea sa, primul program de Piano Bar s-a bucurat și de prezența carismaticei și mereu surprinzătoarei actrițe Eliza Noemi Judeu, care, acompaniată de Elvis, și-a încântat publicul de ocazie cu un excepțional recital din versurile nemuritorului poet. „Am vrut să fac, joi seara, o surpriză clienților noștri – ne-a declarat administratorul cafenelei, Alexandru Boghiu -, de aceea nu am făcut mult tam-tam pe acest eveniment. Cafeneaua noastră se află în coasta Teatrului Bacovia și trebuie să fie, prin excelență, un loc în care cultura să fie la ea acasă, într-un cadru special. De aceea am apelat la acestă nouă formulă de ambiental”
Pianistul Elvis Condrea este băcăuan, dar deși mângâie de zeci de ani claviatura și corzile viorii, contrabasului sau violoncelului, este mai puțin cunoscut concitadinilor săi poate și pentru că aproape 15 ani a cântat doar în străinătate, în Japonia, pe vase de croazieră sau în altă parte. Muzica de cafe concert și jazzul sunt la sufletul lui. „De mai bine de un an am ajuns din nou acasă. Nu m-am gândit niciodată să susțin un program de cafe concert într-un local băcăuan. La Cafe du Theatre veneam, uneori, la o cafea, cu soția. Acum cânt aici și o fac pentru că îmi place acest loc foarte potrivit pentru seri minunate, de relaxare, unde vin îndrăgostiții, amatorii de muzică ambientală și de un loc curat, care te liniștește, în care poți ieși puțin din problemele cotidianului. După o zi încărcată e ceva bine-venit, iar domnul Boghiu a fost foarte inspirat să recurgă la o asemenea formulă.”
Programul de la Piano Bar poate fi urmărit în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 18,00 (joia) sau 19,00 (în celelalte zile), până la ora 21,00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu