marți, 27 ianuarie 2015

Banca Românească scade dobânda la creditele în franci elvețieni

Sucursala Bistrița Bacău
Banca Românească scade dobânda pentru creditele în franci elveţieni cu peste 0,8%, prin aplicarea indicelui LIBOR la 3 luni valabil luni, 26 ianuarie, Reducerea se aplică până la următoarea actualizare a dobânzilor, conform condiţiilor contractuale.

"Decizia - spun oficialii băncii - a fost luată în vederea sprijinirii clienţilor în această perioadă dificilă şi constituie un instrument suplimentar de protecţie a acestora. Măsura vine în continuarea politicii constante a băncii care oferă, încă din 2010, clienţilor cu dificultăţi în achitarea ratelor, soluţii de restructurare aplicate în funcţie de particularităţile fiecărei situaţii. Bottom of Form


OTP şi Millennium Bank au redus deja marja de dobândă cu 1,5%, pentru o perioadă de trei luni, iar Raiffeisen Bank a scăzut dobânda cu cinci luni înainte de termenele contractuale. Volksbank Romania va menţine, până la 17 aprilie, cursul de schimb franc/leu folosit de bancă la 31 decembrie, de 3,8035 lei, iar Piraeus Bank propune soluţii individuale pentru clienţii cu împrumuturi în franci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu