marți, 4 noiembrie 2014

Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor în dezbatere la Centrul de Afaceri



BTL Design, trustul de presă Agora Group, împreună cu Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău organizează, astăzi, 5 noiembrie, dezbaterea „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Bacău 2014”. Evenimentul ţncepe de la 9,30 şi are loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Mircea Cancicov.

Centrul de Afaceri Bacău
La această dezbatere sunt invitate firme din judeţul Bacău care vor putea avea un dialog cu autorităţile centrale şi locale pe teme de actualitate legate de activitatea IMM-urilor.
Dezbaterea va avea două sesiuni, din care prima va fi dedicată dezbaterilor deschise cu autorităţile, pe tema finanţărilor, fiscalităţii şi activităţilor locale în sprijinul IMM-urilor băcăuane. Au fost invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale (Consiliul Judeţean, Primăria Bacău şi Prefectura, Administraţia Judeţeană a Finanţelor, Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie) şi parlamentari băcăuani.
În a doua sesiune se vor aborda teme legate de programe guvernamentale de finanţare, resurse umane, mediu şi comerţ. Sunt invitaţi să poarte un dialog cu IMM-urile reprezentanţi ai Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Gărzii de Mediu şi Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.
„Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a  demarat în anul 2006 ca un program naţional de informare şi este cel mai amplu proiect privat  de informare dedicat sectorului IMM. Participarea IMM-urilor la acest eveniment este liberă.
BTL Design este lider în organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul României. Agora Group este un trust de presă specializat în tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte străină şi este prezent pe piaţa publicaţiilor IT&C din 1992.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu