marți, 28 octombrie 2014

A doua ediție a concursului de investiții la Bursa de Valori


La prima ediție, un seminar a avut loc în Bacău

Bursa de Valori București (BVB) organizează a doua ediție a proiectului educațional BVB Invest Quest (BVB IQ), care se va derula în 12 orașe din toată țara și va cuprinde 23 de seminarii și work-shop – uri. BVB IQ este competiția educațională de tranzacționare virtuală care identifică abilitățile de investitor ale participanților și le reflectă performanța. La prima ediție, din primăvara trecută, unul dintre seminarii a fost organizat în Bacău, iar unul dintre câștigători a fost Dragalina Loghin, studentă în anul al III-lea al Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii “Vasile Alecsandri”.
Cele mai multe dintre seminarii vor fi organizate, acum, în Transilvania, iar orașul cel mai apropiat de Bacău este Iași. Seminariile din Iași vor avea loc pe 11, 12 și 21 noiembrie, primele două de la ora 17,00, al treilea de la ora 10,00.
Premiile sunt substanțiale (20.000 de lei premiul I, la categoria Gold, și trei luni de practică plătită la KPMG, la categoria Silver). Participantii la BVB IQ vor dispune de o sumă virtuală de 30.000 de lei, care va putea fi investită în cele mai lichide 18 acțiuni listate la BVB și în fondul deschis de investiții ETF BET Tradeville. Competiția va avea loc în perioada 24 noiembrie - 30 ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu