joi, 9 august 2012

Litoralul pentru toţi: un hotel pe săptămână


Ştii unde-ţi petreci vacanţa în această vară? Litoralul românesc a devenit mai atractiv şi mai accesibil. Ziarul de Bacău şi cel mai important turoperator din zona Moldova, Inter-Tour Bacău, îţi recomandă, săptămânal, câte un hotel.

Vox Maris Grand Resort - Costineşti

Vilele Vox Maris păstrează stilul arhitectonic clasic
Clubul Resort Vox Maris este unul dintre cele mai elegante şi mai impunătoare complexuri de cazare din Costineşti, apreciat cu 4 stele şi care pune la dispoziţia oaspeţilor 21 de vile renovate şi dotate cu echipamente şi mobilier ultramodern. Amplasat la 30 m de malul mării, resortul este cu adevărat o oază de vegetaţie luxuriantă şi de linişte. Este construit pe 7 hectare, iar vilele sunt structurate pe 3 nivele şi încorporează 200 de camere cu pat matrimonial, 80 de camere duble de lux, 30 în regim junior suite şi 55 de apartamente cu două şi trei camere. Facilităţile din camere includ instalaţii de aer condiţionat, balcon sau terasă, baie proprie şi TV cablu.
Servicii de masă: În varianta aleasă, se oferă mic dejun bufet, cu acces pe bază de brăţară, prânz şi cină pe bază de bonuri valorice, în restaurantul propriu. Clubul are cinci restaurante de categoria I şi două baruri la piscine.
Nu sunt incluse în preţ taxa de litoral şi taxa de salubritate (se achită la recepţie).
Clubul are o modernă sală de fitness, cu mese de biliard şi tenis de masă, sala de bowling şi teren pentru tenis de câmp. De asemenea, hotelul dispune de două piscine amenajate diferit pentru adulţi şi copii, discotecă, jacuzzi, saună şi un loc de joacă destinat copiilor.
Discoteca Vox Maris este deja celebră şi are o capacitate de 1.000 de persoane. Se poate intra gratuit.
În perioada 18 - 24 august, un sejur cu mic dejun costă 1.066 de lei, dacă se include şi prânzul 1.354 de lei, dacă intră cina 1.426 de lei, iar pensiunea completă 1.714 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu