joi, 5 iulie 2012

Litoralul pentru toţi: un hotel pe săptămână


Ştii unde-ţi petreci vacanţa în această vară? Litoralul românesc a devenit mai atractiv şi mai accesibil. Ziarul de Bacău şi cel mai important turoperator din zona Moldova, Inter-Tour Bacău, îţi recomandă, săptămânal, câte un hotel.

Hotel Florica - Staţiunea Venus

Hotelul Florica (două stele Plus) este situat în centrul Staţiunii Venus, într-un cadru natural deosebit, la 50 m de plajă. Două corpuri de clădire (Corpul A are parter şi 3 etaje şi Corpul B, renovat, are parter şi un etaj), cu o frumoasă grădină interioară, au 174 de camere duble standard şi modernizate, 8 apartamente şi garsoniere. Camerele duble standard dispun de balcon, mobilier recondiţionat, baie renovată cu duş (cădiţă), mochetă. TV-cablul şi minibarul sunt incluse în preţ. Camerele duble modernizate au, în plus, mobilier nou, gresie şi mochetă şi sânt situate în aripa B (P plus1), aripa A (parter plus parţial etaj 1).
Servicii de masă: În varianta de masă aleasă, bonuri valorice, la restaurante de pe malul mării, Esplanada şi Carul cu Scoici, categoria a II-a, vizavi de hotel, cu ieşire direct pe plajă.
Tratament balnear: Opţional, în bazele de tratament din staţiune, baza de tratament de la Hotel Mezotermale Palace - Hotel & Balneo & Spa, cu trimitere de la medic şi carnet de sănătate vizat la zi. Se tratează: boli ale aparatului locomotor - reumatismale, posttraumatice, afecţiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli de piele, boli endocrine, boli ale sistemului nervos central şi periferic, afecţiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, băi cu nămol de Techirghiol, băi sulfuroase, cură geriatrică, duş subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
Nu sunt incluse în preţ: Taxa de litoral, taxa de salubritate, taxa de parcare (se achită la recepţie).
Facilităţi pentru copii (în camera cu 2 adulţi): Copiii de 0 - 14 ani plătesc la agenţie 10% din tariful unui loc de cazare în cameră dublă, fără pat suplimentar, sau la recepţie 20 % din tariful de recepţie; copiii peste 14 ani plătesc la agenţie 50% sau la recepţie 60% din tariful de cazare în cameră dublă şi primesc pat suplimentar. În cameră se vor caza maximum 3 adulţi, iar cel de-al treilea va achita 80% din tariful unui loc. Nu este admis regimul de single (80%) fără acordul hotelierului.
Nu se admit animale de companie. Parcarea este contra cost, iar seif-ul poate fi solicitat la recepţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu